• Modul pengisian daya pelindung IP65 dhuwur nggunakake teknologi pasokan listrik paling anyar lan teknologi disipasi panas, lan dirancang khusus kanggo tumpukan kendharaan listrik sing cepet banget. Tingkat perlindungan lingkungan tekan IP65, sing bisa adaptasi karo macem-macem lingkungan sing atos kayata bledug, kabut uyah lan kondensasi.

    The IP65 high protective charging module adopts the latest power supply technology and heat dissipation technology, and is specially designed for the outdoor high-power fast charging pile of electric vehicles. The environmental protection level reaches IP65, which can adapt to various harsh environments such as dust, salt fog and condensation.
  • Tumpukan pengisi daya V2G bidalectional UBC 75010 sing digunakake akeh ing umpan balik pangisian daya lan energi antarane kendaraan penumpang listrik lan jaringan listrik. Nilai aplikasi kasebut yaiku kanggo ngisi daya saben dina kendaraan penumpang listrik, lan kanthi efektif mainake unit panyimpenan energi batere kendaraan listrik, sadhar ngisi daya kothak kanthi teratur, manajemen sisih panjaluk listrik, nilai jaringan mikro terintegrasi lan Internet energi.

    UBC 75010 bidirectional  V2G charging pile widely used in the charging and energy feedback between electric passenger vehicles and power grid .Its application value lies in satisfying the daily charging of electric passenger vehicles, and effectively playing the role of electric vehicle battery energy storage unit, realizing orderly charging of power grid, power demand side management, integrated value of micro grid and energy Internet.
  • Modul pengisian daya UR100040-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.

    UR100040-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul pengisian daya UR100030-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.

    UR100030-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul pengisian daya UR100020-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.

    UR100020-SW EV charging module specially developed for the EV DC super charger. It has a wide voltage range of constant power output. Also it has high power factor, high efficiency, high power density, high reliability, intelligent control and handsome appearance advantage. Hot pluggable and intelligent digital control techniques work together to predictively prevent failures and ensure high reliability.
  • Modul ngawasi tumpukan pangisi daya umev04 dilengkapi layar warna tutul LCD lan duwe antarmuka interaksi komputer karo manungsa sing dipersonalisasi. Iki dirancang khusus kanggo standar tumpukan standar Eropa lan Jepang kanggo tumpukan kendaraan Listrik. Ndhukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, lsp.

    The umev04 charging pile monitoring module is equipped with LCD touch color screen and has a personalized human-computer interaction interface. It is specially designed for the European standard and Japanese standard charging pile of Electric vehicles. It supports CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, etc.

Napa PILIH

Kita yakin manawa nggawe mung senjata sing kuat kanggo entuk efek merek sing apik.
Lan kita bakal nggunakake nggawe sajrone ngrancang kabeh produk.

Fokus ing inovasi daya elektronik, ngatasi titik kemacetan masalah.

Babagan Kita

Shenzhen UUGreenPower Electric Co., Ltd, sing didegake ing 2015, komitmen kanggo dadi pemasok komponen inti paling apik kanggo stasiun pengisian daya super. Perusahaan kasebut duwe tim R&D elektronik tenaga profesional, saklawasé 20 taun akumulasi teknologi tenaga DC, liwat desain inovatif, kanggo nggawe seri 40kW, 30KW, 20KW, 15KW modul pengisian daya super kanggo stasiun pengisian daya super.

Shenzhen UUGreenPower netepi perspektif profesional sing fokus karo pelanggan, fokus ing inovasi teknologi elektronik tenaga listrik, ngrampungake titik kemacetan pelanggan, tuwuh karo pelanggan, lan kanthi bebarengan ningkatake energi ijo lan ekonomi karbon rendah saka industri kendaraan listrik.

bubar

PAWARTA

  • UUGreenPower Rilis Papat Solusi Supercharging

     UUGreenPower Rilis Papat Solusi Supercharging! Tip inti: tanggal 26 Agustus, pameran industri fasilitas fasilitas internasional Internasional kaping 14 Shanghai dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai. Ing pameran iki, sawetara perusahaan bintang domestik lan asing ...

  • Charging Alliance: 4,173 tumpukan pengisian daya masarakat anyar ditambahake ing wulan Mei, nganti 59,5% saben taun

    Ing tanggal 11 Juni, data sing dirilis dening China Charging Union resmi nuduhake manawa Mei 2018, unit anggota ing aliansi kasebut nglaporake total 266.291 tumpukan pengisian umum, lan liwat anggota aliansi, tumpukan kendaraan kasebut diconto karo 441.422 potongan data informasi. A ...

  • NDANEV: Analisis data akses kumulatif kendharaan energi anyar ing saindenging negara

    Tanggal 30 Juni 2018, situs web resmi National Big Data Alliance (NDANEV) saka Kendaraan Energi Anyar ngluncurake statistik lan analisis informasi babagan volume akses sumber anyar ing wulan Mei. Adhedhasar data ringkes, makalah iki kanthi sistematis nganalisa rangking akses kumulatif ...

  • Stasiun muatan seluler Volkswagen bakal debut ing Jerman wulan Maret ngarep

    Divisi Grup Volkswagen wis ngembangake lan nerbitake stasiun pengisian daya seluler kanggo kendaraan listrik, skuter listrik, lan sepeda listrik, sing diarani stasiun pangisi daya seluler Volkswagenpassat. Kanggo ngrayakake ulang taune sing kaping 80, Volkswagen bakal nginstal 12 stasiun muatan seluler ing Wo ...

  • Nanjing nyetel standar ragad layanan ngisi daya lan ngisi daya, kendaraan listrik murni nganti 1,68 yuan per kWh

    Ing tanggal 9 Juli, Biro Rega Nomer Kota Nanjing nerbitake "Kabar Penyesuaian Standar Pengisian Pengisian dan Penggantian Kendaraan Listrik Murni". Wara-wara kasebut cetha nyatakake yen bus listrik murni sing disetel (12m) ngisi lan ngganti standar pengisian paling dhuwur kanggo ...