• UR50030-E

    UR50030-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100015-E

    UR100015-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR120100-E

    UR120100-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR75020-W

    UR75020-W

    Modul pengisian daya UR75020-W dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.