Babagan Kita

1985072

Shenzhen UUGreenPower Electrical Co., Ltd.duweni tim R&D listrik & elektronik profesional, anggota R&D inti sing biyen kerja ing Emerson & Eltek. Kita wis nglumpukake pengalaman meh 20 taun ing teknologi catu daya DC lan liwat desain inovatif, kita bisa nggawe seri modul pengisian daya super kalebu 40kW, 30KW, 20KW lan 15KW khusus kanggo tumpukan super daya.

Kita fokus ing komponen inti lan solusi lengkap tumpukan daya listrik sing anyar. Lan utamane nyedhiyakake modul daya sing apik, ngisi modul pemantauan tumpukan, lan ngisi platform operasi tumpukan, lan liya-liyane.

Saiki kita duwe seri produk sing paling lengkap babagan ngisi modul daya tumpukan, lan kita tetep njaga peran utama ing babagan teknologi lan produk. Modul pengisian daya 30kW produk fitur digunakake ing pasar domestik lan luar negeri. Modul pengisian daya protèktif IP65 sing dhuwur lan modul pengisian daya super 40kW bakal diluncurake ing pasar ing pungkasan taun 2020.

Minangka perusahaan teknologi energi anyar sing anyar, UUGreenPower fokus ing inovasi teknologi elektronik tenaga, lan nduweni komitmen kanggo riset lan pangembangan, pabrik lan penjualan komponen inti saka peralatan pengisian daya tinggi. Kita meksa mutusake masalah rasa nyeri pelanggan, tuwuh bebarengan karo para pelanggan, lan bebarengan promosi pangembangan industri kendaraan listrik kanthi energi ijo lan ekonomi karbon rendah.
Saiki, produk perusahaan wis diuji lan disertifikasi dening State Grid Electric Power Research Institute, sertifikasi CE, sertifikasi UL. Produk kasebut wis akeh digunakake ing pasar domestik lan pasar luar negeri, lan duwe kerjasama jero karo pelanggan saka Amerika Serikat, Jerman, Prancis, Italia, Korea Selatan, Thailand, lan India.

UUGreenPower pisanan ngluncurake modul pengisian daya 30kW ing wulan Juni 2017. Iki minangka pabrikan pertama kanthi teknologi modul 30kW diwasa ing industri iki, lan uga minangka salah sawijining manufaktur modul ing industri sing ngasilake modul 30kW kanthi akeh lan wis kabukten karo aplikasi pasar. Kapadhetan daya modul pengisian daya 30KW nganti 45W / in3, efisiensi konversi dhuwur, kinerja produk sing apik banget lan bathi biaya wis jelas, modul daya 30kW kanthi cepet nyekel daya cepet dhuwur lan daya dhuwur pasar

UUGreenPower bakal terus nambah investasi R&D ing modul daya sing cepet lan daya batere kanthi kinerja dhuwur. Modul pengisian daya super 40kW lan modul proteksi dhuwur IP65 bakal diluncurake ing pungkasan taun 2020 sing bakal terus nggabungake posisi utama perusahaan ing bidang solusi super ngecas lan ngeculake EV.

Budaya Perusahaan

3106679
3106644
3106642
3106636
3106640
3106638