• UR50030-E

    UR50030-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100015-E

    UR100015-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR120100-E

    UR120100-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR75020-W

    UR75020-W

    Modul pengisian daya UR75020-W dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR50060-W (B)

    UR50060-W (B)

    Modul pengisian daya UR50060-W (B) EV dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain perangkat keras sing andal lan teknik kontrol digital cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan mesthekake
    linuwih.
  • UR100020-SW

    UR100020-SW

    Modul pengisian daya UR100020-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100030-SW(B)

    UR100030-SW (B)

    Modul pengisian daya UR100030-SW (B) EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR50040-W

    UR50040-W

    Penyearah pengisian daya UR50040-W EV dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100040-SW

    UR100040-SW

    Modul pengisian daya UR100040-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • IP65 High Protective charging module

    Modul pangisian daya Protektif IP65

    ● Modul pengisian proteksi IP65 sing dhuwur, toleransi sing dhuwur kanggo lingkungan sing angel ● Efisiensi sing paling dhuwur: efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95% ; ● Ukuran cilik: 400mm * 148mm * 525mm (ambane * jembaré * ambane) ; ● Jembar banget kisaran voltase output: 150VDC ~ 1000VDC ; ● Voltan ripple output paling cilik: ripple puncak-kanggo-puncak ≤ 2V ; ● Konsumsi daya siaga nol: tenaga siyaga = 0W ; ● Fungsi proteksi lan alarm lengkap: input liwat / ing voltase, output luwih voltase, liwat saiki ...
  • UR75028-SW

    UR75028-SW

    Modul pengisian daya UR75028-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR75040-E

    UR75040-E

    Penyearah pengisian daya UR75040-E EV dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.