• UMEV01

    UMEV01

    UMEV01 lan UMEV02 minangka unit monitoring lan kontrol sing dilengkapi layar warna tutul LCD, duwe antarmuka interaksi pangguna-loropaken, sing dirancang khusus kanggo pangisi daya EV. Komunikasi karo BMS, lan ngontrol modul pengisian daya kanggo ngrampungake proses pangisian daya, lan nduweni macem-macem fungsi kayata tagihan, maca kertu, jaringan, ngrekam data, remot kontrol, alarm kesalahan lan pitakon.
  • UMEV02

    UMEV02

    UMEV01 lan UMEV02 minangka unit monitoring lan kontrol sing dilengkapi layar warna tutul LCD, duwe antarmuka interaksi pangguna-loropaken, sing dirancang khusus kanggo pangisi daya EV. Komunikasi karo BMS, lan ngontrol modul pengisian daya kanggo ngrampungake proses pangisian daya, lan nduweni macem-macem fungsi kayata tagihan, maca kertu, jaringan, ngrekam data, remot kontrol, alarm kesalahan lan pitakon.
  • UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawasi tumpukan pangisi daya umev04 dilengkapi layar warna tutul LCD lan duwe antarmuka interaksi komputer karo manungsa sing dipersonalisasi. Iki dirancang khusus kanggo standar listrik Eropa lan tumpukan kendharaan listrik standar Jepang. Ndhukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, lsp.