Modul pangisian daya Protektif IP65

Katrangan singkat:


Detail Produk

ip65 high

● Modul pengisian proteksi IP65 sing dhuwur, toleransi sing dhuwur kanggo lingkungan sing angel

● Efisiensi paling dhuwur: efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95% ;

● Ukuran cilik: 400mm * 148mm * 525mm (dhuwur * jembaré * ambane) ;

● kisaran voltase output Ultra amba: 150VDC ~ 1000VDC ;

● Voltase ripple output cilik: ripple puncak nganti pucuk ≤ 2V ;

● Konsumsi tenaga siaga nol: tenaga siyaga = 0W ;

● Fungsi proteksi lan alarm lengkap: input liwat / voltase, output liwat voltase, liwat arus, Proteksi suhu, output ing weker voltase, proteksi sirkuit cendhak ;

● LED bisa nampilake voltase output, arus output, alamat klompok, protokol, alamat modul, manual utawa otomatis, informasi kesalahan ;

● Dhukungan CAN, komunikasi bis 485, modul daya bisa dikelompokake dening pengontrol ;

● Nganggo kontrol digital DSP lan voltase dhukungan lan fungsi penyesuaian saiki ;

● Baterai saiki nglindhungi sirkuit pangayoman ing njero, dhukungan pertukaran panas ;

● Identifikasi lan verifikasi alamat anyar kanthi otomatis tanpa nyetel kanthi manual ;

● Tutup sirkuit ing njero.

sdfdg

Model

UR100030-IP65

DC Output

Hasil sing dirating

1000V / 30A

Jangkauan listrik konstan

30KW @ 300-1000V

Rentang voltase output

1501000V

Range output saiki

0~100A

Perlindhungan voltase output

1010 ± 5V

Output ing weker voltase

140V ± 2V

Perlindhungan sirkuit cendhak

Arus output mudhun nalika ana sirkuit cendhak.

Akurasi stabil stabil

± 0,5%

Mbagi bareng

± 3%

Maks. wiwitan overhoot

± 1%

Akurasi stabil saiki

± 1%

Wektu wiwitan

Biasane 3s≤t≤8s

Efisiensi

Efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95%

AC Akunput

Tegangan input

304VAC~525VAC(3phase tanpa netral)

Frekuensi input

45Hz~65Hz

THD

≤5%

Faktor daya

Beban output sing dinilai PF≥0.99

Maks. input saiki

<60A

Input ing proteksi voltase

255V ± 5V

Input proteksi voltase

530V ± 5V

Turunan daya input

260V ±5V<Vin<304V±5V

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

Max. number of parallel machines

60pcs

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

Storage temperature

- 40°C~85°C

Humidity

≤95% RH, without condensation

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

<55dB

Cooling

Fan cooling

Dimensions

400mm (H) *148mm (W) *525 mm (D)

Weight

<35Kg

MTBF

>500000 h(40℃)


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories