• IP65 High Protective charging module

    Modul pangisian daya Protektif IP65

    ● Modul pengisian proteksi IP65 sing dhuwur, toleransi sing dhuwur kanggo lingkungan sing angel ● Efisiensi sing paling dhuwur: efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95% ; ● Ukuran cilik: 400mm * 148mm * 525mm (ambane * jembaré * ambane) ; ● Jembar banget kisaran voltase output: 150VDC ~ 1000VDC ; ● Voltan ripple output paling cilik: ripple puncak-kanggo-puncak ≤ 2V ; ● Konsumsi daya siaga nol: tenaga siyaga = 0W ; ● Fungsi proteksi lan alarm lengkap: input liwat / ing voltase, output luwih voltase, liwat saiki ...