UMEV04

Katrangan singkat:

Modul ngawasi tumpukan pangisi daya umev04 dilengkapi layar warna tutul LCD lan duwe antarmuka interaksi komputer karo manungsa sing dipersonalisasi. Iki dirancang khusus kanggo standar listrik Eropa lan tumpukan kendharaan listrik standar Jepang. Ndhukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, lsp.


Detail Produk

Barang

UMEV04

Input DC

Tegangan input

12V ~ 30V(Dirating 12V)

Input saiki

3A

Hardware

Rsumber

2 PLC

Dhukungan ngisi daya 2 kendaraan standar CCS

 

2 CHAdeMO

Dhukungan ngisi daya 2 kendaraan standar CHAdeMO

 

3 BISA

Sambungake karo 2 kendaraan listrik BMS lan modul daya

2 RS232

Sambungake menyang kertu maca lan layar tutul LCD

5 RS485

Sambungake menyang meter listrik sing cerdas lan peralatan uji insulasi

Sampling voltase AC / DC

Sampling voltase AC 1000 DC / DC

Modul 4G

Komunikasi nirkabel

Sampling suhu 8

Nglumpukake 2 suhu gun sing diisi daya karo port sing dilindhungi undhang-undhang

18 input kontak garing

Digunakake kanggo ndeteksi sinyal kayata mandeg darurat,

status arrester kilat, wiwitan tombol siji lan ngontrol kontrol mandap

21 output kontak garing

Digunakake kanggo ngontrol relay daya (kontaktor AC / DC),

Pasokan listrik Auxiliary BMS lan kunci listrik gun sing diisi daya

USB

Dhukungan upgrade piranti lunak USB

RFID

Dhukungan RFID

Manajer Ngisi Baterai Dayat

Komunikasi BMS

Manajemen komunikasi tenaga listrik BMS tenaga listrik

 

Ngisi daya batere

Ngisi daya batere daya saiki lan voltase

 

Perlindhungan voltase

Perlindhungan kakehan biaya ing proses ngisi daya

 

Mode ngisi daya

Kasedhiya papat mode pengisian daya

 

Pitungan kapasitas batere

Pitungan kapasitas batere daya

Ngisi daya Modul Maniring

Modul ON / OFF kontrol

Kontrol modul daya ON / OFF

Ngisi daya kontrol saiki

Kontrol output saiki saka modul daya

Ngontrol voltase pengisian daya

Kontrol voltase output modul daya

Informasi makarya modul

Tampilake informasi saiki babagan modul daya

Manajemen hemat energi

Modul daya cerdas duwe sistem manajemen hemat energi dhewe

Weker

AC

Input AC liwat / ing weker voltase

DC

Alarm output voltase DC, voltase saiki lan insulasi

Batere daya

Komunikasi BMS, weker batere lan weker voltase banget

Modul daya

Alarm kegagalan modul daya

Lingkungan

Swara suhu lan weker suhu kurang

Operasi

Elingkungan

Suhu kerja

-30 ° C~70 ° C

Suhu panyimpenan

- 40 ° C~85 ° C

Kelembapan kerja

≤95% tanpa kondensasi

Tekanan

79kPa nganti 106kPa

Fisik

Cciri khas

Ukuran

220mm * 160mm * 42mm (Panjang * Jembar * Ambane)


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk