Charging Alliance: 4,173 tumpukan pengisian daya masarakat anyar ditambahake ing wulan Mei, nganti 59,5% saben taun

Ing tanggal 11 Juni, data sing dirilis dening China Charging Union resmi nuduhake manawa Mei 2018, unit anggota ing aliansi kasebut nglaporake total 266.291 tumpukan pengisian umum, lan liwat anggota aliansi, tumpukan kendaraan kasebut diconto karo 441.422 potongan data informasi. Total udakara 708.000 tumpukan pengisian daya digunakake.

Ing babagan tumpukan pengisian daya umum, ana 116761 tumpukan pengisi daya AC, tumpukan pengisian daya 84174 DC, lan 65296 tumpukan pengisi daya terintegrasi AC lan DC. Ing Mei 2018, 4.173 tumpukan pengisi daya tipe publik ditambahake tinimbang wulan April 2018. Saka Mei 2017 nganti April 2018, udakara 8.273 tumpukan pengisian daya tipe masarakat ditambahake saben wulan, lan ing Mei 2018, tingkat pertumbuhane 59,5%.

2257392-1

Jumlah operator skala gedhe ing negara kasebut tekan 16 (jumlah fasilitas pengisian>> 1000), lan potensial khusus yaiku sing pertama. 110.857 tumpukan pengisian daya dibangun, disusul Grid Negara lan 56.549 tumpukan pengisi daya.

Sepuluh tumpukan pengisian daya umum paling umum ing wilayah administrasi provinsi yaiku: 40.683 ing Beijing, 34.313 ing Shanghai, 32.701 ing Guangdong, 27.586 ing Jiangsu, 20.316 ing Shandong, 12.7799 ing Zhejiang, 11.555 ing Tianjin, lan 11.232 ing Hebei. , 10.757 ing Anhui lan 7.527 ing Hubei.

Jumlah fasilitas pengisian daya umum lan pribadi ing provinsi, kabupaten lan kutha saya saya mundhak, lan jumlah listrik sing saya tambah saya mundhak sithik, umume padha karo wulan kepungkur

2257393-2

Tenaga pengisian daya nasional utamane konsentrasi ing Delta Sungai Mutiara, Delta Sungai Yangtze lan wilayah tengah lan kulon. Beijing utamane dikuasai kendaraan penumpang pribadi; aliran listrik ing Guangdong, Shaanxi, Jiangsu, Shandong, Hubei, Sichuan lan Fujian umume nganggo bis. Kendaraan khusus umume digunakake, ditambah karo mobil penumpang; Aliran listrik Shanxi utamane adhedhasar taksi, ditambah karo mobil penumpang. Konsumsi listrik kendaraan khusus kayata bis listrik lan sewaan pancen jelas.

Sepuluh propinsi lan kutha paling penting ing babagan daya pengisian daya duwe konsumsi listrik ing wolung provinsi lan kutha sing biasane disumbang dening bis listrik lan taksi. Antarane, Provinsi Guangdong dadi pemimpin kanthi 320,29 yuta kWh.

2257394

Ing Mei 2018, liwat anggota aliansi pabrikan kendaraan (BYD, SAIC, BAIC, Jianghuai, Tesla, Changan, Geely, Chery, Dongfeng Electric, Dongfeng Nissan, Guangzhou Automobile, FAW, Zhidou) tumpukan sampel Dhata informasi yaiku 441.422, lan proporsi tumpukan sing gagal yaiku 31,04%. Antarane, proporsi tumpukan pengisian daya sing ora bisa dibangun amarga "pangguna klompok nggawe tumpukan dhewe" yaiku 16,27%, sing ora cocog amarga "properti ing wilayah perumahan ora kerja sama". Proporsi tumpukan pengisian daya dibangun 4,75%. Proporsi pengisian tumpukan sing ora bisa dibangun amarga "ora ana parkir tetep ing area perumahan" yaiku 2,56%. Proporsi pengisian tumpukan sing ora bisa dibangun amarga "ngisi liwat stasiun khusus" yaiku 2,60. %, amarga kasunyatan manawa "ora ana parkir tetep ing papan kerja", proporsi tumpukan sing ora bisa dibangun yaiku 0,7%. Proporsi pengisian tumpukan sing ora bisa dibangun amarga "kangelan ngisi daya listrik ing papan panggonane" yaiku 0,17%.


Wektu kiriman: Jul-20-2020