Panjaluk kendaraan listrik kuwat, produksi Chevrolet Bolt EV bakal nambah nganti 20%

Ing tanggal 9 Juli, GM bakal nambah produksi kendaraan listrik Chevrolet Bolt 20% kanggo memenuhi permintaan pasar sing luwih dhuwur tinimbang sing diarepake. GM ujar manawa ing Amerika Serikat, Kanada lan Korea Selatan, penjualan global Bolt EV ing paruh pertama 2018 tambah 40% dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur.

2257594

CEO GM Mary Barra ujar ing pidato ing wulan Maret manawa produksi Bolt EV bisa terus meningkat. Chevrolet Bolt EV lagi diproduksi ing pabrik Lake Orion ing Michigan, lan dodolane isih kurang. Mary Barra ujar ing sawijining konferensi ing Houston, "Adhedhasar permintaan global kanggo Chevrolet Bolt EV, kita ngumumake bakal nambah produksi Bolt EVs ing taun iki."

2257595

Chevrolet Bolt EV

Ing paruh pertama taun iki, Bolt EV adol 7.858 unit ing Amerika Serikat (GM mung ngumumake penjualan ing kuartal pertama lan kaloro), lan penjualan mobil mundhak 3,5% saka paruh pertama 2017. Perlu dielingake yen Bolt pesaing utama ing tahap iki yaiku Nissan Leaf. Miturut laporan Nissan, volume penjualan kendaraan listrik LEAF ing Amerika Serikat yaiku 6.659.

Kurt McNeil, wakil presiden bisnis penjualan GM, ujar ing sawijining pratelan, "Output tambahan cukup kanggo nggayuh tuwuhing penjualan global Bolt EV. Ngembangake inventaris ing pasar AS bakal nggawe visi emisi nol ing jagad iki luwih cedhak. ”

Saliyane adol lan nyewa langsung menyang konsumen, Chevrolet Bolt EV uga wis diowahi dadi autopilot Cruise Automation. Perlu dielingake yen GM entuk Cruise Automation ing 2016.


Wektu kiriman: Jul-20-2020