Kekuwatan lan kecerdasan sing dhuwur minangka kunci kanggo mecah tumpukan

Saiki, kendaraan energi anyar dadi pilihan konsumen saya akeh. Nanging, perlu dielingake manawa minangka fasilitas pendhukung sing paling penting kanggo kendaraan energi anyar, tumpukan tumpukan madhep wektu ngisi daya sing cukup, kapasitas layanan fasilitas pengisian daya sing ora cukup, lan intelijen sing kurang. Bisa diarani manawa ngisi tumpukan minangka faktor paling gedhe sing matesi pangembangan kendaraan energi anyar kanthi skala gedhe.

Mula, carane ngrampungake masalah ngisi daya wis dadi prioritas utama kanggo kabeh industri. Sawetara wong njero yakin manawa teknologi pengisian daya dhuwur minangka kunci kanggo mbuwang tumpukan pengisian daya ing mbesuk. Ing babagan iki, perusahaan asing duwe precedents. Swiss ABB ngluncurake tumpukan pengisian daya cepet Terra High Power DC, sing bisa ngasilake 350 KW, meh kaping telu saka tumpukan super daya Tesla. Kajaba iku, stasiun daya pangisi daya ultra-cepet pertama saka ionisasi daya ion cepat Eropa uga wis diaktifake. Tumpuk pangisian daya dikenani biaya dening sistem pangisian daya gabungan, lan daya pangisian daya nganti 350 KW, sing bisa ngirit wektu ngisi daya kanthi efektif.

2348759

Tumpukan Pengisian Daya Cepet ABBTerra Daya Tinggi DC

Ing China, apa tingkatan teknologi daya dhuwur sing dikembangake? Apa solusi ngisi daya sing ana? Bukak pameran iki lan sampeyan bakal ngerti! Ing tanggal 15-17 Juni, Pameran Peralatan Teknis Stasiun Internasional Internasional (Pile) Ke-11 bakal dianakake ing Pusat Pameran lan Pameran Shenzhen. Youyou Green Energy, Yingke Rui, Yingfeiyuan, Koshida, Polar Charger, Orange Sakliyane 200 perusahaan, kayata Electric New Energy lan Shenzhen Jiangji, bakal ngetrapake macem-macem solusi pengisian daya kanggo stasiun bis lan teknologi lan produk anyar kanggo ngisi daya daya tinggi.

Antarane akeh perusahaan sing melu pameran, apa produk anyar sing bakal ditindakake dening Youyou Green Energy Electric Co., Ltd. (diarani "Youyou Green Energy")? Sampeyan dingerteni yen Youyou Green bakal nampilake telung seri seri modul pengisian daya terus-menerus voltase sudhut, seri modul pengisi daya terus-terusan State Grid lan modul pengisian seri E 30KW sing ditingkatake.

Youyou Green bisa dadi merek utama ing industri modul pengisian daya. Ing wulan Juni 2017, Youyou Green minangka sing pertama nggawe modul pangisi daya 30KW kerapatan tinggi. Sawise inovasi teknologi suwene setaun, Youyou Green ngluncurake seri modul daya konstan voltase paling jembar paling anyar. Antarane, modul voltase 30KW voltase ultra-sudhut kinerja voltase UR100030-SW luwih penting. UR100030-SW entuk sawetara voltase output 200-1000V, lan bisa output 1000V / 30A kanthi voltase dhuwur lan 300V / 100A kanthi voltase kurang, entuk output tenaga konstan 30KW sajrone sawetara voltase sing jembar. Tumpukan pangisian daya sing digawe dening modul bisa ngasilake arus pengisian sing luwih gedhe ing kahanan voltase sing padha, nyuda wektu pangisian daya, nambah efisiensi operasi lan nyuda biaya operasional.

Saiki, Youyou Green duwe seri produk paling lengkap ing bidang ngisi modul daya tumpukan, kalebu: seri 30KW, seri 20KW, seri 15KW, seri tenaga konstan grid nasional lan seri tenaga konstan voltase jembar. Kanthi riset teknis sing kuat lan kekuatan pangembangan, kualitas produk sing apik banget, mode manajemen sistematis lan riset independen lan kaluwihan inovasi pangembangan, perusahaan iki wis akeh dingerteni pelanggan. Keandalan dhuwur saka produk modul Youyou Green Energy kondhang, sing ora bisa dipisahake karo semangat lan pamrih sing utama.

2348760

Saliyane ngisi daya sing dhuwur, intelijen uga minangka kunci kanggo mecah tumpukan daya. Saiki, akeh kutha sing nggawe tumpukan pengisian daya sing cerdas. Tumpukan pengisian daya iki nggabungake fungsi daya, kontrol, komunikasi cloud lan fungsi tagihan. Sawise pangguna mlebu sistem pangisian daya, bisa diisi nganggo geser utawa mindhai kode kanggo njupuk daya. Nalika pangisian daya rampung, daya kanthi otomatis dipateni kanggo nyegah kobongan amarga kakehan biaya. Mbayar nganggo kode pindai WeChat utawa Alipay, ora perlu ngijolake koin.

Sawetara ahli industri percaya manawa pangembangan tumpukan pengisian daya domestik saiki wis stabil, pengisian daya tinggi, pengisian nirkabel bakal dadi arah pangembangan utama industri.


Wektu kiriman: Jul-20-2020