Nanjing nyetel standar ragad layanan ngisi daya lan ngisi daya, kendaraan listrik murni nganti 1,68 yuan per kWh

Ing tanggal 9 Juli, Biro Rega Nomer Kota Nanjing nerbitake "Kabar Penyesuaian Standar Pengisian Pengisian dan Penggantian Kendaraan Listrik Murni". Pemberitahuan kasebut jelas nyatakake yen bus listrik murni sing disetel (12m) ngisi daya lan ngganti standar pangisian daya paling dhuwur kanggo layanan, kendaraan listrik murni Standar pengisian maksimum kanggo layanan pengisian daya (pitung utawa kurang) yaiku 1,46 yuan per kWh, 2,00 yuan per kilometer, lan 1,68 yuan saben kWh.

Biaya maksimal kanggo panggantos kendaraan listrik (pitung utawa kurang) durung diatur, lan isih ana 0,68 yuan per kilometer.

Kabar sing khusus yaiku:

Wara-wara babagan Nyetel Standar Biaya kanggo Ngisi daya lan Layanan Panggantos Kendaraan Listrik Murni

Biro rega ing saben distrik, biro pengawasan pasar Komite Manajemen Distrik Anyar Jiangbei, lan unit konstruksi lan operasi saben fasilitas pengisian daya lan ganti:

Miturut pangowahan rega produk minyak olahan ing kuartal kaping loro taun 2018, sesuai karo "Kabar Biro Rega Provinsi babagan Nemtokake Rega Listrik lan Harga Layanan Pengisian Kendaraan Listrik lan Fasilitas Penggantian" (Su Shigong [2014 ] No. 69) lan Biro Rega Kota Pemberitahuan Masalah sing Gegayutan Babagan rega Pengisian Kendaraan Listrik lan Fasilitas lan Layanan Penggantian (Ning Lian Gong [2014] No. 87) negesake manawa ana prekara sing relevan babagan penyesuaian standar pengisian daya kanggo ngisi daya lan ngganti kendaraan listrik ing kutha kita kaya ing ngisor iki:

Pisanan, atur standar pangisian daya paling dhuwur kanggo pangisian daya lan pangowahan bus listrik murni (12m), standar pangisian daya paling dhuwur kanggo kendaraan listrik murni (pitung utawa kurang), nganti 0,12 yuan per kWh, 0,16 yuan saben kilometer, 0,12 yuan saben kWh. Ngisi daya bus listrik murni sing murni (12m), lan standar layanan ngisi daya standar maksimum, kendaraan listrik murni (pitung utawa kurang) layanan pangisian daya standar pangisian daya maksimal 1,46 yuan per kWh, 2,00 yuan per kilometer, 1,68 yuan per kWh.

Kapindho, kendaraan listrik murni (pitung utawa kurang) layanan ijol-ijolan tenaga listrik ora disetel, isih 0,68 yuan per kilometer.

3. Pemberitahuan iki bakal dileksanakake tanggal 10 Juli 2018.


Wektu kiriman: Jul-20-2020