NDANEV: Analisis data akses kumulatif kendharaan energi anyar ing saindenging negara

Tanggal 30 Juni 2018, situs web resmi National Big Data Alliance (NDANEV) saka Kendaraan Energi Anyar ngluncurake statistik lan analisis informasi babagan volume akses sumber anyar ing wulan Mei. Adhedhasar data ringkes, makalah iki kanthi sistematis nganalisa rangking akses kumulatif kendharaan energi anyar ing Tiongkok wiwit Januari 2017 nganti Mei 2018.

2257825-1 2257826-2 2257827-3 2257828


Wektu kiriman: Jul-20-2020