UUGreenPower Rilis Papat Solusi Supercharging

 UUGreenPower Rilis Papat Solusi Supercharging!

Tip inti: tanggal 26 Agustus, pameran industri fasilitas fasilitas internasional Internasional kaping 14 Shanghai dianakake ing Pusat Ekspo Internasional Internasional Shanghai. Ing pameran iki, sawetara perusahaan bintang domestik lan luar negeri kalebu solusi pengisian daya cerdas, solusi fasilitas pendukung, teknologi pengisian daya canggih, sistem parkir cerdas, pasokan listrik kendaraan, fotovoltaik, sistem panyimpenan energi, lsp.

 

Kanggo ngrampungake krisis energi lan masalah lingkungan sing saya misuwur, owah-owahan gedhe ing industri otomotif jagad. Kendaraan energi anyar wis dadi strategi pangembangan utama macem-macem negara, lan tata letak riset teknologi lan pangembangan lan proses industrialisasi terus dipromosekake. Ing wulan Desember 2018, Komisi Pembangunan Nasional lan Reformasi, administrasi energi nasional, Menteri industri lan teknologi informasi lan Kementerian Keuangan bareng-bareng nerbitake "kabar babagan rencana aksi kanggo ningkatake kapasitas dhukungan pengisian kendaraan energi anyar", sing sing dibutuhake kanthi jelas "nyepetake riset lan aplikasi teknologi ngisi daya dhuwur", "nyusun standar teknis kanggo ngisi daya listrik bis sing gedhe, lan nindakake riset lan pangembangan teknologi pengisian daya tinggi kanggo mobil penumpang lan Riset pre-peringatan standar makarya ". Ing Juli 2020, State Grid Corporation China, bebarengan karo China Power Grid Corporation, chademo protokol Asosiasi Jepang lan Tokyo Electric Power Co., Ltd., bareng-bareng ngluncurake kertas putih babagan teknologi pengisian konduksi Chaoji saka kendaraan listrik, sing uga menehi tandha teknologi pangisi daya generasi anyar sing maju menyang tahap formulasi standar lan aplikasi industri anyar, lan pengisian daya dhuwur diakoni dening akeh praktisi industri.

Kaget, ing pameran iki, Shenzhen UUGreenPower Electric Co., Ltd. (sabanjure diarani UUGreenPower), pimpinan solusi ngisi daya lan ngeculake cerdas EV, terus maju ing inovasi teknologi, lan ngluncurake papat solusi super ngisi daya kanthi total. , uga tumpukan pangisi daya V2G bidalan UBC 75010, sing bisa ngatasi skenario aplikasi V2G ing mbesuk, kanthi menehi gelombang klimaks.

Miturut jaringan pangisi daya tumpukan China, UUGreenPower terus-terusan ngluncurake pirang-pirang seri modul modul daya kanthi tim R&D sing kuat lan akumulasi teknologi taun ing bidang konversi energi, lan njaga posisi teknologi utama ing industri kanggo suwe-suwe. Ing pameran pungkasan, modul pengisian daya protèktif IP65 sing dhuwur, sing pisanan diluncurake ing industri liwat inovasi independen, nyuntikake tangan ing arah pangembangan reliabilitas sing dhuwur lan kasedhiyan dhuwur kanggo industri pengisian daya.

Ing pameran taun iki, produk anyar sing diluncurake dening UUGreenPower narik akeh wong saka industri kasebut kanggo nonton lan media industri supaya bisa bersaing kanggo liputan. Jaringan tumpukan pengisian daya China uga diwawancarai khusus karo Bo Jianguo, manajer umum UUGreenPower, sing sabar ngenalake produk anyar kanggo kita.

 

Papat solusi ngisi daya super

40kW solusi daya super cepet

Miturut Bai Jianguo, manajer umum UUGreenPower, UUGreenPower nerusake posisi utamane ing bidang teknologi pengisian daya tinggi. Kanthi teknologi tenaga paling anyar lan teknologi dissipation panas, modul daya 40kW daya super njaga ukuran lan antarmuka sing padha karo modul 30kW. Ing desain tumpukan kabeh, papan lan biaya tumpukan kabeh bakal disimpen. Kapadhetan daya kabeh tumpukan ditambah nganti 30%, lan rega unit saben watt mudhun 10%.

40kW super power fast charging solution (1) 

Panyedhiya pisanan ing industri kanggo promosi ukuran sing padha, modul daya 40kW sing luwih dhuwur, kepadatan daya nganti 60W / in3, sing dadi pathokan industri.

Topologi topeng Wina PFC, papat topologi paralel interleaved LLC, teknologi kopling terintegrasi magnetik, algoritma kontrol digital sing tepat, tata letak desain termal sing optimal

Adaptasi karo rute pangembangan daya dhuwur lan daya cepet ing industri

Kapadhetan daya tumpukan kabeh ditambah nganti 30%, lan rega rega unit saben watt dikurangi 10%

 40kW super power fast charging solution (2)

Solusi pangisian daya cepet proteksi dhuwur IP65

Komponen inti tumpukan pangisi daya yaiku modul pengisian daya. Keandalan lan stabilitas kinerja minangka kunci reliabilitas sistem titik pengisian. Kanthi paningkatan jumlah tumpukan pangisi daya sing dipasang ing China kanthi cepet, prabédan kinerja operasi nyata modul pangisi daya bakal dibayangke kanthi bertahap. Ing taun-taun pungkasan, tingkat kegagalan modul pengisian daya dadi masalah utama sing nyebabake kasedhiyan sistem titik pengisian.

Miturut analisis para ahli industri, tumpukan tumpukan umume dipasang ing njobo ing lingkungan sing mbledug, suhu dhuwur lan udan. Sanajan level proteksi tumpukan pengisian daya umume IP54, desain modul pengisian umume IP20 lumantar desain angin. Debu, kabut uyah, kondensasi banyu udan ing lingkungan mesthi mlebu ing modul kasebut, lan banjur mengaruhi umur layanan. Mula, kanggo ngrampungake masalah dhasar iki, ningkatake perlindungan lingkungan modul pengisian daya bakal dadi kunci.

Ing pameran iki, UUGreenPower nampilake versi nganyari 2.0 modul proteksi dhuwur IP65. Sawise luwih saka setahun verifikasi lingkungan sing angel, versi anyar saka modul kasebut bisa dilebokake ing pasar kanthi cepet. Modul proteksi dhuwur IP65 nggunakake teknologi disipasi panas saluran udara independen sing dipatenake, lan keandalan sistem bisa ditambah banget. TCO siklus urip sakabèhé saka sistem tumpukan pangisian daya bisa disimpen udakara 40000 RMB dibandhingake karo modul IP20 sajrone 10 taun.

40kW super power fast charging solution (6)

Cocog kanggo lingkungan aplikasi sing abot kayata bledug pasir, kabut uyah lan kondensasi

Reliabilitas modul ditambah, perawatan gratis suwene 5 taun, lan biaya pangopènan taunan disimpen udakara 3000 RMB / taun

Tumpukan pengisian daya kabeh dianyari dadi IP65 tanpa desain modul pangisian daya anti banyu, sing ngirit biaya

Tumpukan pengisian daya ora butuh kontaktor AC, katun tahan debu, kipas angin, ngirit sekitar 3000 RMB / kabinet

Contone, tumpukan siji 120kw, tabungan TCO 5 taun lan 10 taun udakara 10000 RMB lan 40000 RMB

40kW super power fast charging solution (3)

Solusi pangisi daya cepet fleksibilitas dhuwur 30kW

Bo Jianguo, manajer umum UUGreenPower, uga ngenalake produk bintang liyane, modul pangisi daya seri 30kW kanthi macem-macem spesifikasi kanggo skenario sing beda. Miturut Pak Bai, modul iki bisa nyukupi sarat pangisian daya sing cepet ing stasiun pengisian daya ing macem-macem skenario lan mbantu para pelanggan nyadari skema aplikasi biaya paling apik. Contone, 750V / 40A kanggo stasiun pangisian daya bis, 1000V / 30A kanggo stasiun pangisian daya kendaraan operasi lan 500V / 60A kanggo stasiun pertukaran tenaga. Kajaba iku, kanggo lingkungan kondensasi semprotan uyah, ana modul spesifikasi lem (f) spesifikasi lan modul spesifikasi (b) Eropa kanggo pasar Eropa.

40kW super power fast charging solution (6) 

Pangsa pasar utama modul daya 30kW daya dhuwur

Kasedhiya macem-macem spesifikasi. 750V / 40a, 1000V / 30A lan 500V / 60A cocog kanggo macem-macem skenario pengisian daya, kayata stasiun pangisian daya bis, stasiun pangisi daya kendharaan sosial lan stasiun pertukaran tenaga

Spesifikasi isi lengkap (f) opsional, cocog kanggo aplikasi lingkungan sing abot

Spesifikasi Standar Eropa (b) opsional, cocog kanggo stasiun pengisian daya standar Eropa

Miturut skenario sing beda, pilih spesifikasi sing cocog kanggo entuk skema aplikasi biaya sing paling apik

 

Akungawasi pinter saka Ngisi daya EV solusi

Sanalika, kanggo memenuhi syarat akses sing kompatibel karo siji mesin kanthi telung bedhil sing dibutuhake tumpukan standar Eropa ing jaban rangkah, UUGreenPower uga khusus ngluncurake modul ngawasi tumpukan pengisi daya umev04 ing pameran iki. Siji unit ngawasi bisa kompatibel karo standar Eropa, protokol standar Jepang lan protokol standar Nasional. Yen dibandhingake karo skema papan adaptor umum ing pasar, biaya ngawasi bisa ngirit udakara 50%.

 40kW super power fast charging solution (4)

Dirancang khusus kanggo tumpukan pengisian energi anyar, tanggung jawab komunikasi karo batere tenaga kendaraan listrik kanggo ngawujudake kabeh proses proses pengisian daya

Dhukungan gabungan standar nasional, standar Eropa lan standar Jepang

Ndhukung senapan ganda standar nasional anyar, bedhil dobel standar Eropa, bedhil dobel standar Jepang, bedhil dobel tukar

Dhukungan siji mesin kanthi telung bedhil (CCS + chademo + AC)

Dhukungan siji mesin kanthi telung bedhil (CCS + CC + GB / T)

Dhukungan siji mesin kanthi telung bedhil (CCS + chademo + GB / T)

Yen dibandhingake karo papan adaptor umum ing pasar, biaya ngawasi bisa ngirit udakara 50%

 

Tumpukan pangisi daya V2G bidirectional seri UBC

Ing wawancara kasebut, Pak Bai ujar manawa tambah akeh tumpukan pengisian daya uga nggawa masalah liyane sing ora bisa diabaikan. Ing taun 2030, jumlah kendaraan energi anyar ing China bakal tekan 80 yuta. Ing wektu kasebut, akses sing ora sengaja saka pirang-pirang tumpukan pengisian daya bakal nyebabake pangowahan sing abot, sing bakal nyebabake pengaruh jaringan listrik. Yen ora ana langkah sing ditindakake, masalah serius kayata kakehan listrik malah ora ana pasokan listrik ing taun 2020.

Ngisi daya kanthi teratur wis dadi sarana penting kanggo nyuda utawa malah ngilangi efek iki. Bisa nuntun lan koordinasi tumindak ngisi daya, mbantu jaringan listrik kanggo nglereni beban puncak lan ngisi lembah, ningkatake efisiensi pemanfaatan jaringan distribusi lan kemampuan operasi jaringan listrik, lan entuk kahanan win-win ing antarane pangguna lan kisi. Tumpukan pangisian daya kanthi fungsi V2G bakal dadi alat sing landhep kanggo mujudake pengisian daya lan pangisi daya kothak kanthi teratur.

Tumpukan pengisi daya bidalectional V2G UBC 75010 kanthi desain cangkang angin lan cahya jaran putih bisa ditemokake ing kios UUGreenPower. Produk kasebut nggunakake desain proteksi dhuwur IP65 lan isolasi frekuensi dhuwur, kanthi kisaran tegangan listrik konstan lan desain swara sing sithik. Tegangan jaringan sing disambungake bisa adaptasi karo standar nasional, standar Eropa lan Standar Amerika. Daya peringkat kasebut yaiku 7KW, sing bisa adaptasi karo lingkungan instalasi tumpukan pengisian AC 7KW. Bisa diganti kanthi langsung lan nduweni kenyamanan teknik sing apik.

"Pikirake adegan iki. Nalika sampeyan nyetir kendaraan listrik ing parkiran kanthi tumpukan pengisi daya bidikectional UBC dipasang ing perusahaan nalika awan, lan njupuk mobil sawise kerja ing wayah wengi, sampeyan kanthi sadar bakal mbayar puluhan yuan menyang akun sampeyan. Apa rasane penak banget? " Pak Bai ngendika

 1758227453

 


Wektu kiriman: Sep-11-2020