Stasiun muatan seluler Volkswagen bakal debut ing Jerman wulan Maret ngarep

Divisi Grup Volkswagen wis ngembangake lan nerbitake stasiun pengisian daya seluler kanggo kendaraan listrik, skuter listrik, lan sepeda listrik, sing diarani stasiun pengisian daya seluler Volkswagenpassat. Kanggo ngrayakake ulang taun kaping 80, Volkswagen bakal nginstal 12 stasiun pengisian daya seluler ing Wolfsburg, Jerman. Stasiun pangisian daya seluler Volkswagen Passat pancen nyedhiyakake 200 kWh energi, padha karo energi e-Golf sing dilengkapi 5,6 batere.

Energi stasiun muatan seluler asale saka energi "ijo": surya lan angin. Minangka proyek pilot kanggo ngisi daya kendaraan listrik, warga Wolfsburg bisa nggunakake kanthi gratis. Batere stasiun pangisi daya seluler bisa digunakake kanthi mandiri saka pasokan listrik utama lan uga bisa diisi utawa diganti.

Stasiun pengisian daya seluler bakal dipindhah menyang macem-macem lokasi miturut kabutuhan kutha saiki. Contone, ing panggonan sing dianakake acara sosial, pertandingan bal-balan, utawa konser, stasiun pengisian daya kasebut kanthi bebarengan bisa ngisi papat kendaraan sing beda, kayata sepeda listrik lan kendaraan listrik. Cekakipun, Volkswagen rencana nandur modal 10 yuta euro ing kutha Wolfsburg, Jerman kanggo mbangun prasarana pengisian daya. Sing pertama saka 12 stasiun pengisian daya bakal didegake ing wulan Maret 2019 lan uga bakal dilebokake ing jaringan penyebaran stasiun pengisian seluler.

Klaus Mors, Walikota Wolfsburg, Jerman, nampa rencana nggawe 12 stasiun pengisian daya seluler ing kutha kasebut lan ujar: "Volkswagen lan Wolfsburg bakal ngembangake lelungan seluler sing cerdas ing mbesuk. Kantor pusat klompok kasebut, Wolfsburg, minangka laboratorium pertama sing nyoba produk anyar Volkswagen sadurunge mlebu ing dunia nyata. Stasiun pengisian daya minangka langkah penting kanggo nggawe jaringan pengisian daya sing efisien sing bakal nyengkuyung masarakat milih kendharaan listrik. Mode lelungan seluler listrik bakal nambah. Kualitas udara kutha ndadekake kutha luwih tentrem. ”


Wektu kiriman: Jul-20-2020