• UMEV01

    UMEV01

    UMEV01 lan UMEV02 minangka unit monitoring lan kontrol sing dilengkapi layar warna tutul LCD, duwe antarmuka interaksi pangguna-loropaken, sing dirancang khusus kanggo pangisi daya EV. Komunikasi karo BMS, lan ngontrol modul pengisian daya kanggo ngrampungake proses pangisian daya, lan nduweni macem-macem fungsi kayata tagihan, maca kertu, jaringan, ngrekam data, remot kontrol, alarm kesalahan lan pitakon.
  • UMEV02

    UMEV02

    UMEV01 lan UMEV02 minangka unit monitoring lan kontrol sing dilengkapi layar warna tutul LCD, duwe antarmuka interaksi pangguna-loropaken, sing dirancang khusus kanggo pangisi daya EV. Komunikasi karo BMS, lan ngontrol modul pengisian daya kanggo ngrampungake proses pangisian daya, lan nduweni macem-macem fungsi kayata tagihan, maca kertu, jaringan, ngrekam data, remot kontrol, alarm kesalahan lan pitakon.
  • UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawasi tumpukan pangisi daya umev04 dilengkapi layar warna tutul LCD lan duwe antarmuka interaksi komputer karo manungsa sing dipersonalisasi. Iki dirancang khusus kanggo standar listrik Eropa lan tumpukan kendharaan listrik standar Jepang. Ndhukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, lsp.
  • UR50030-E

    UR50030-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100015-E

    UR100015-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR120100-E

    UR120100-E

    Serial pengisian daya 15KW seriEV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kerapatan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kauntungan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR75020-W

    UR75020-W

    Modul pengisian daya UR75020-W dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR50060-W (B)

    UR50060-W (B)

    Modul pengisian daya UR50060-W (B) EV dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain perangkat keras sing andal lan teknik kontrol digital cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan mesthekake
    linuwih.
  • UR100020-SW

    UR100020-SW

    Modul pengisian daya UR100020-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100030-SW(B)

    UR100030-SW (B)

    Modul pengisian daya UR100030-SW (B) EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR50040-W

    UR50040-W

    Penyearah pengisian daya UR50040-W EV dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Iki duwe kaluwihan koreksi faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas, tampilan sing apik banget lan pendhudhuk cilik. Desain hardware linuwih lan teknik kontrol digital sing cerdas bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.
  • UR100040-SW

    UR100040-SW

    Modul pengisian daya UR100040-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.