UBC 75010 V2G

Katrangan singkat:

Tumpukan pengisian daya V2G bidirectional UBC75010 sing akeh digunakake ing pangisian daya lan umpan balik energi antarane kendaraan penumpang listrik lan jaringan listrik. Nilai aplikasi kasebut yaiku kanggo ngisi daya saben dina kendharaan penumpang listrik, lan kanthi efektif mainake unit panyimpenan energi batere kendaraan listrik, sadhar pangisian daya sing teratur, manajemen sisi permintaan tenaga, nilai terintegrasi jaringan mikro lan Internet energi.


Detail Produk

UBC 7501

● Transformasi Dua arah antara jaringan listrik lan sisih kendaraan listrik

● Desain proteksi IP65, proteksi lingkungan sing dhuwur

● Isolasi frekuensi dhuwur, proteksi listrik sing dhuwur

● Jangkauan listrik terus-menerus DC: 300V ~ 750V

● Jarak voltase DC: 200V ~ 750V

● Efisiensi ngisi daya / daya 93%, efisiensi lan hemat energi sing dhuwur

● Tingkat voltase AC sing disambungake kanthi adaptasi karo GB / T, Standar CCS

● MTBF = 100000 jam, linuwih

● Desain swara kurang dB <55, perlindungan lingkungan

● Daya sing diregani yaiku 7KW, sing bisa ngowahi adegan pengisi daya AC asli 7KW kanthi fleksibel

● Skenario aplikasi: umum digunakake ing parkir perumahan, parkir kantor, parkir taman industri

Barang

Parameter

model

UBC75010

Energi sisih DC

bidirectional

Parameter sisih DC

Daya output sing dirating

7000W

Jangkauan listrik konstan

300Vdc ~ 750Vdc

Range voltase

200Vdc ~ 750Vdc

Range saiki

-20A ~ + 20A

Liwat proteksi voltase

diwenehake karo

Efisiensi (Maksimum)

≥93%

Ing weker voltase

diwenehake karo

Perlindhungan sirkuit cendhak

diwenehake karo

Akurasi voltase

± 0,5%

Akurasi saiki

± 1%

Parameter sisih AC

Energi sisih AC

bidirectional

Daya output sing dirating

7000VA

Tegangan sing dirating

220Vac (176Vac ~ 275Vac , L / N / PE)

frekuensi

45Hz ~ 65Hz

Dinilai Saiki AC

30.4Aac

THDi

≤3%

PF

0,99

Efisiensi (Maksimum)

≥93%

Saiki maksimal

43A

Saiki bocor

3.5mA

Ing pangayoman voltase

diwenehake karo

Liwat proteksi voltase

diwenehake karo

Watesan daya

diwenehake karo

Tampilan lan komunikasi

tampilan

LCD

antarmuka komunikasi

RJ45 / 4G

 weker

LED

Lingkungan

suhu apa

-40 ℃ ~ + 75 ℃

Luwih saka proteksi suhu

suhu sekitar > 75 ℃ ± 4 ℃ utawa <

-40 ℃ ± 4 ℃ , Perlindhungan mati

Suhu panyimpenan

-40 ℃ ~ 85 ℃

asor

≤95% , ora kondensasi

dhuwure

2000m

rame

< 55dB

Mode adhem

Pendinginan kipas

Rating IP

IP65

Liyane

Ukuran

560 * 410 * 205mm

Bobot bersih tumpukan kabeh

<30Kg

MTBF

100000 jam


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita