• UBC 75010 V2G

    UBC 75010 V2G

    Tumpukan pengisian daya V2G bidirectional UBC75010 sing akeh digunakake ing pangisian daya lan umpan balik energi antarane kendaraan penumpang listrik lan jaringan listrik. Nilai aplikasi kasebut yaiku kanggo ngisi daya saben dina kendharaan penumpang listrik, lan kanthi efektif mainake unit panyimpenan energi batere kendaraan listrik, sadhar pangisian daya sing teratur, manajemen sisi permintaan tenaga, nilai terintegrasi jaringan mikro lan Internet energi.