• UMEV01

    UMEV01

    UMEV01 lan UMEV02 minangka unit monitoring lan kontrol sing dilengkapi layar warna tutul LCD, duwe antarmuka interaksi pangguna-loropaken, sing dirancang khusus kanggo pangisi daya EV. Komunikasi karo BMS, lan ngontrol modul pengisian daya kanggo ngrampungake proses pangisian daya, lan nduweni macem-macem fungsi kayata tagihan, maca kertu, jaringan, ngrekam data, remot kontrol, alarm kesalahan lan pitakon.