• UMEV04

    UMEV04

    Modul ngawasi tumpukan pangisi daya umev04 dilengkapi layar warna tutul LCD lan duwe antarmuka interaksi komputer karo manungsa sing dipersonalisasi. Iki dirancang khusus kanggo standar listrik Eropa lan tumpukan kendharaan listrik standar Jepang. Ndhukung CCS + CHAdeMO + AC, CCS + GB / T + AC, CCS + CHAdeMO + GB / T, lsp.