UR100020-SW

Katrangan singkat:

Modul pengisian daya UR100020-SW EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.


Detail Produk

100020

● Efisiensi paling dhuwur: efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95% ;

● kisaran voltase output Ultra amba: 150VDC ~ 1000VDC ;

● Voltase ripple output cilik: ripple puncak nganti pucuk ≤ 2V ;

● Konsumsi daya siyaga sing paling sithik: daya siyaga ≤ 10W ;

● Fungsi proteksi lan alarm lengkap: input liwat / voltase, output liwat voltase, liwat arus, Proteksi suhu, output ing weker voltase, proteksi sirkuit cendhak ;

● LED bisa nampilake voltase output, arus output, alamat klompok, protokol, alamat modul, manual utawa otomatis, informasi kesalahan ;

● Dhukungan CAN, komunikasi bis 485, modul daya bisa dikelompokake dening pengontrol ;

● Nganggo kontrol digital DSP lan voltase dhukungan lan fungsi penyesuaian saiki ;

● Baterai saiki nglindhungi sirkuit pangayoman ing njero, dhukungan pertukaran panas ;

● Identifikasi lan verifikasi alamat anyar kanthi otomatis tanpa nyetel kanthi manual ;

● Tutup sirkuit ing njero.

Barang

Parameter

Model

UR100020-SW

DC Output

Hasil sing dirating

1000V / 20A

Jangkauan listrik konstan

20KW @ 300-1000V

Rentang voltase output

150~1000V

Range output saiki

0~66.6A

Perlindhungan voltase output

1010 ± 5V

Output ing weker voltase

140V ± 2V

Perlindhungan sirkuit cendhak

Arus output mudhun nalika ana sirkuit cendhak.

Akurasi stabil stabil

± 0,5%

Mbagi bareng

± 3%

Maks. wiwitan overhoot

± 1%

Akurasi stabil saiki

± 1%

Wektu wiwitan

Biasane 3s≤t≤8s

Efisiensi

Efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95%

AC Akunput

Tegangan input

323VAC~485VAC(3phase tanpa netral)

Frekuensi input

45Hz~65Hz

THD

≤5%

Faktor daya

Beban output sing dinilai PF≥0.99

Maks. input saiki

42A

Input ing proteksi voltase

255V ± 5V

Input proteksi voltase

490V ± 5V

Turunan daya input

260V ±5V<Vin<332V±5V

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

Max. NO. of parallel machines

60pcs

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

Storage temperature

- 40°C~85°C

Humidity

≤95% RH, without condensation

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

60dB

Cooling

Fan cooling

Dimensions(H*W*D)

218mm*84mm*458mm

Weight

13Kg

MTBF

>500000 h(40℃)

1000200


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories