UR100030-SW (B)

Katrangan singkat:

Modul pengisian daya UR100030-SW (B) EV sing dikembangake khusus kanggo pangisi daya super DC DC. Nduweni macem-macem voltase output daya konstan. Uga nduweni faktor daya dhuwur, efisiensi dhuwur, kapadhetan daya dhuwur, reliabilitas dhuwur, kontrol cerdas lan kaunggulan tampan. Teknik kontrol digital pluggable lan cerdas sing cepet bisa digunakake kanggo nyegah kegagalan lan njamin linuwih.


Detail Produk

[(W

● Efisiensi paling dhuwur: efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95% ;

● Kapadhetan daya dhuwur: Kapadhetan daya nganti 45W / in³ ;

● kisaran voltase output Ultra amba: 150VDC ~ 1000VDC ;

● Voltase ripple output cilik: ripple puncak nganti pucuk ≤ 2V ;

● Konsumsi daya siyaga sing paling sithik: daya siyaga ≤ 10W ;

● Fungsi proteksi lan alarm lengkap: input liwat / voltase, output liwat voltase, liwat arus, Proteksi suhu, output ing weker voltase, proteksi sirkuit cendhak ;

● LED bisa nampilake voltase output, arus output, alamat klompok, protokol, alamat modul, manual utawa otomatis, informasi kesalahan ;

● Dhukungan CAN, komunikasi bis 485, modul daya bisa dikelompokake dening pengontrol ;

● Nganggo kontrol digital DSP lan voltase dhukungan lan fungsi penyesuaian saiki ;

● Baterai saiki nglindhungi sirkuit pangayoman ing njero, dhukungan pertukaran panas ;

● Identifikasi lan verifikasi alamat anyar kanthi otomatis tanpa nyetel kanthi manual ;

● Tutup sirkuit ing njero.

Barang

Parameter

 

Model

UR100030-SW (B)

DC Output

Hasil sing dirating

1000V / 30A

 

Jangkauan listrik konstan

30KW @ 300-1000V

 

Rentang voltase output

150 ~ 1000V

 

Range output saiki

0 ~ 100A

 

Perlindhungan voltase output

1010 ± 5V

 

Output ing weker voltase

140V ± 2V

 

Perlindhungan sirkuit cendhak

Arus output mudhun nalika ana sirkuit cendhak.

 

Akurasi stabil stabil

± 0,5 %

 

Mbagi bareng

± 3%

 

Maks. wiwitan overhoot

± 1%

 

Akurasi stabil saiki

± 1%

 

Wektu wiwitan

Biasane 3s≤t≤8s

 

Efisiensi

Efisiensi paling dhuwur> 96%, efisiensi peringkat> 95%

AC Akunput

Tegangan input

304VAC ~ 485VAC (3 phase tanpa netral)

 

Frekuensi input

45Hz ~ 65Hz

 

THD

≤5%

 

Faktor daya

Beban output sing dinilai PF≥0.99

 

Maks. input saiki

< 60A

 

Input ing proteksi voltase

255V ± 5V

 

Input proteksi voltase

490V ± 5V

 

Turunan daya input

260V ±5V<Vin<304V±5V,

Linear power derating from 100% to 50%.

Communication

&Alarm

Communication

CAN & 485

 

Max. NO. of parallel machines

60pcs

 

Alarm and status

Display with digital tubes and LED

Operating

 Environment

Operating temperature

-30℃~70℃,derating from 55℃

 

Over temperature protection

On temperature >70°C±4°C or <-40°C±4°C, module will shut down automatically

 

Storage temperature

- 40°C~85°C

 

Humidity

≤95% RH, without condensation

 

Pressure/Altitude

79kPa~106kPa/2000m

Physical

Characteristics

Acoustic noise

<60dB

 

Cooling

Fan cooling

 

Dimensions(H*W*D)

300mm*84mm*437.5mm

 

Weight

<15Kg

 

MTBF

>500000 h(40℃)


100030


  • Previous:
  • Next:

  • Write your message here and send it to us

    Products categories